Levering & returnering

Returnering
Ved fortrydelse af dit køb, hvis størrelsen ikke passer eller lign., så tilbyder ByJulie, at du kan returnere din ordre fra 39,-.

 1. Tryk én returlabel i din kurv og betal, som var det en hvilken som helst anden vare. Herefter modtager du din returlabel pr. e-mail, og din pakke kan sendes retur
 2. Vedlæg din følgeseddel, og kryds de varer af, som du ønsker at sende retur
 3. Sæt din returlabel uden på pakken
 4. Pakken afleveres i din nærmeste PostNord pakkeshop
 5. Når pakken er modtaget, refunderer vi beløbet til dig. Vær opmærksom på, at der kan gå 2-5 hverdage, fra vi modtager pakken fra dig – til den er færdigbehandlet

*Rabatkoder gælder ikke ved køb af returlabel.

Returnering direkte i butikken :

Det er også muligt at returnere pakken i butikken – dette er gratis. Samme vilkår er gældende for varens stand. Pakken kan leveres på adressen: Østergade 5, 5500 Middelfart, mandag – fredag kl. 11 – 17 og lørdag kl. 10 – 14.

OBS! Pakken må ikke have tegn på slid, dufte eller andet. Desuden skal pakken leveres tilbage i original emballage og med originale mærker på tøjet. Skotøjsæsker skal leveres sammen med skoene og i original emballage, og returlabel må ikke sættes direkte på skotøjsæsken. Denne pakke skal leveres på adressen: Østergade 5, 5500 Middelfart, den afhentes ikke hos en pakkeshop.

Du kan købe returlabel her

 • Returfragt PostNord

  39,00 kr.
  Tilføj til kurv

Ombytning
Hvis du ønsker at ombytte din vare, anbefales det at lægge en ny ordre med det samme.

Hvor længe har jeg til at returnere varen?
Du har 30 dages fortrydelsesret fra modtagelse af varen.

Varen var defekt, da jeg modtog den
Hvis der er fejl eller mangler ved varen, som du har modtaget, skal du blot sende en mail til: info@byjulie.dk, hvor fejlen beskrives, og billede af denne medsendes. Så behandles mailen hurtigst muligt, og der vil vendes tilbage med en løsning.

Hvornår får jeg mine penge retur?
Pengene bliver betalt tilbage på det betalingskort, som du anvendte, da du købte varen. Det tager typisk 2-5 hverdage fra pakken er modtaget, og til du har fået pengene retur. I travle perioder, som Black Friday, julen m.m., kan der gå op til 14 dage.

Kan jeg sende varer fra forskellige ordre retur på samme returlabel?
Ja, hvis du blot vedlægger alle følgesedler.

Leveringsbetingelser:


Levering

ByJulie tilbyder forskellige leveringsmetoder, som du frit kan vælge imellem i forbindelse med betaling af din bestilling.

DAO

 • Valgfri pakkeshop
 • Hjemmelevering

PostNord

 • Valgfri pakkeshop
 • Hjemmelevering

Afhentning i butikken
Du har også mulighed for at afhente din bestilling hos ByJulie i butikken på Østergade 5, 5500 Middelfart, mandag – fredag kl. 11 – 17 og lørdag kl. 10 – 14.

Leveringstid
Vi prøver altid at levere din pakke så hurtigt og effektivt som muligt. ByJulie bestræber sig på, at din ordre sendes inden for 1-3 hverdage.

Den estimerede leveringstid gælder fra det tidspunkt, hvor din pakke sendes fra vores butik i Middelfart, og den afhænger af valget af distributør og metode. Ved meget store pakker eller højtider kan leveringstiden være længere end normalt.

Så snart din bestilling er afsendt, modtager du en ordrebekræftelse og kvittering via mail.

Leveringsmetoder

DAO – Valgfri Pakkeshop

 • 1-2 hverdage
 • Pris: 39 kr. Fri fragt – hvis din ordrer overstiger 499 kr.
 • Du modtager en mail og SMS, når din pakke leveres.

DAO – Hjemmelevering

 • 1-2 hverdage
 • Pris: 58 kr.
 • Leverer mandag-lørdag
 • Din pakke leveres i din postkasse eller direkte til din dør om natten/tidlig morgen
 • Du modtager en SMS, når pakken er leveret.

PostNord – Valgfri Pakkeshop

 • 1-3 hverdage
 • Pris: 39 kr. Fri fragt – hvis din ordrer overstiger 499 kr.
 • Du modtager en mail og SMS, når din pakke leveres til pakkeshoppen, og når du kan afhente pakken.

PostNord – Hjemmelevering

 • 1-3 hverdage
 • Pris: 68 kr.
 • Du modtager en mail og SMS, når din pakke leveres på din hjemmeadresse.

Såfremt der skulle opstå forsinkelser hos enten DAO eller PostNord, vil dette forsinke den ellers forventede leveringstid yderligere. ByJulie kan på intet tidspunkt drages til ansvar for forsinkelser hos DAO eller PostNord.

I tilfælde af udeblevne leverancer vil ByJulie naturligvis sende en ny vare uden beregning.

30 dages fortrydelsesret
Du har 30 dages fortrydelsesret, fra pakken er modtaget. Din fortrydelsesret frafalder, hvis forseglingen på varen brydes, eller mærket på varen er fjernet. Der kan gå 2-5 hverdage fra pakken er modtaget – til den er færdigbehandlet. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Pengene betales tilbage til samme betalingskort, som varen er købt med. Følgeseddel skal medsendes ved returnering.

Højtider og helligdage
ByJulie, samt DAO og PostNord, gør sit bedste for, at pakken altid kommer indenfor 1-3 hverdage, dog skal der tages forbehold for, at der ved højtider og helligdage, som julen og påsken samt ved Black Friday, kan være udfordringer med levering af pakken indenfor 1-3 hverdage.

Derfor anbefales det, at du bestiller din vare hos ByJulie senest 6 dage før en stor begivenhed som fx juleaften. Så er der størst mulig chance for, at pakken er hos dig før juleaften.