Handelsbetingelser

Returnering:
Ved fortrydelse af dit køb, hvis størrelsen ikke passer eller lign., så tilbyder ByJulie, at du kan returnere din ordre fra 39,-.

  1. Tryk én returlabel i din kurv og betal, som var det en hvilken som helst anden vare. Herefter modtager du din returlabel pr. e-mail, og din pakke kan sendes retur
  2. Vedlæg din følgeseddel, og kryds de varer af, som du ønsker at sende retur
  3. Sæt din returlabel uden på pakken
  4. Pakken afleveres i din nærmeste PostNord pakkeshop
  5. Når pakken er modtaget, refunderer vi beløbet til dig. Vær opmærksom på, at der kan gå 2-5 hverdage, fra vi modtager pakken fra dig – til den er færdigbehandlet

*Rabatkoder gælder ikke ved køb af returlabel.

Returnering direkte i butikken :

Det er også muligt at returnere pakken i butikken – dette er gratis. Samme vilkår er gældende for varens stand. Pakken kan leveres på adressen: Østergade 5, 5500 Middelfart, mandag – fredag kl. 11 – 17 og lørdag kl. 10 – 14.

OBS! Pakken må ikke have tegn på slid, dufte eller andet. Desuden skal pakken leveres tilbage i original emballage og med originale mærker på tøjet. Skotøjsæsker skal leveres sammen med skoene og i original emballage, og returlabel må ikke sættes direkte på skotøjsæsken. Denne pakke skal leveres på adressen: Østergade 5, 5500 Middelfart, den afhentes ikke hos en pakkeshop.

Du kan købe returlabel her

  • Returfragt PostNord

    39,00 kr.
    Tilføj til kurv

Ombytning
Hvis du ønsker at ombytte din vare, anbefales det at lægge en ny ordre med det samme.

Hvor længe har jeg til at returnere varen?
Du har 30 dages fortrydelsesret fra modtagelse af varen.

Varen var defekt, da jeg modtog den
Hvis der er fejl eller mangler ved varen, som du har modtaget, skal du blot sende en mail til: info@byjulie.dk, hvor fejlen beskrives, og billede af denne medsendes. Så behandles mailen hurtigst muligt, og der vil vendes tilbage med en løsning.

Hvornår får jeg mine penge retur?
Pengene bliver betalt tilbage på det betalingskort, som du anvendte, da du købte varen. Det tager typisk 2-5 hverdage fra pakken er modtaget, og til du har fået pengene retur. I travle perioder, som Black Friday, julen m.m., kan der gå op til 14 dage.

Kan jeg sende varer fra forskellige ordre retur på samme returlabel?
Ja, hvis du blot vedlægger alle følgesedler.

Handel- og leveringsbetingelser:

Betaling
ByJulie tager imod betaling med MasterCard, Dankort, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og MobilePay. Ved betaling med betalingskort trækkes pengene først ved afsendelse af pakken.

Levering
ByJulie bestræber sig på, at din ordre sendes indenfor 1-3 hverdage, dog har vi perioder, hvor der er ekstra travlt, og dermed kan leveringstiden være længere. F.eks. i forbindelse med udsalg som Black Friday og i juleperioden. Her kan det tage op til 4 hverdage. Din ordre pakkes så hurtigt som muligt, og ByJulie har hurtig levering som meget høj prioritet.

ByJulie benytter DAO og PostNord til levering. En rettidig levering forudsætter, at DAO samt PostNord overholder dag-til-dag-levering. Såfremt der skulle opstå forsinkelser hos enten DAO eller PostNord, vil dette forsinke den ellers forventede leveringstid yderligere. ByJulie kan på intet tidspunkt drages til ansvar for forsinkelser hos DAO og PostNord. I tilfælde af udeblevne leverancer vil ByJulie naturligvis sende en ny vare uden beregning.

Afhentning i butikken
Du har også mulighed for at afhente din bestilling hos ByJulie i butikken på Østergade 5, 5500 Middelfart, mandag – fredag kl. 11 – 17 og lørdag kl. 10 – 14.

Adresse:
ByJulie
Østergade 5,
5500 Middelfart

2 års reklamationsret
Du har altid 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl. Reklamation er kun gældende, hvis der ikke er tale om fejlagtigt brug eller ved almindelig slitage. Reklamation, over fejl og mangler, skal oplyses til ByJulie indenfor rimelig tid. Varen kan herefter ombyttes, krediteres eller returneres. Alle fragtomkostninger forbeholdes ByJulie. Ved fejl eller mangler på varen skal der sendes en mail til: info@byjulie.dk, hvori fejlen beskrives, og et vellignende billede medsendes. Herefter vil ByJulie behandle din mail indenfor 1 uge. Husk at få en kvittering for afsendelse af dine varer, så dine fragtomkostninger kan refunderes.

30 dages fortrydelsesret
Du har 30 dages fortrydelsesret, fra pakken er modtaget. Din fortrydelsesret frafalder, hvis forseglingen på varen brydes, eller mærket på varen er fjernet. Der kan gå 2-5 hverdage fra pakken er modtaget – til den er færdigbehandlet. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Pengene betales tilbage til samme betalingskort, som varen er købt med. Følgeseddel skal medsendes ved returnering.

Højtider og helligdage
ByJulie, samt DAO og PostNord, gør sit bedste for, at pakken altid kommer indenfor 1-3 hverdage, dog skal der tages forbehold for, at der ved højtider og helligdage, som julen og påsken samt ved Black Friday, kan være udfordringer med levering af pakken indenfor 1-3 hverdage.

Derfor anbefales det, at du bestiller din vare hos ByJulie senest 6 dage før juleaften, så der er størst mulig chance for, at pakken er hos dig før juleaften.

Udsalg og rabat

Prisfejl
Hvis en pris åbenlyst er tastet forkert, forbeholder ByJulie sig retten til at annullere købers køb og er dermed ikke forpligtet til at levere den pågældende varer til den forkerte pris.

Forbehold
Hvis en varer, som du har bestilt, er udsolgt eller er i restordre, vil ByJulie hurtigst muligt oplyse dig om dette, og enten returneres pengene på den pågældende vare ellers vil ByJulie forsøge at skaffe den pågældende vare.

ByJulie kompenserer ikke kunder, som har købt en vare, der efterfølgende sættes ned ved udsalg eller andet.

Rabatkoder kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, andre rabatkoder og nedsatte varer.

Persondatapolitik

Alle informationer og fortrolige oplysninger opgivet til ByJulie opbevares sikkert, ingen oplysninger bliver derfor overdraget til andre.

Aftaleindgåelse
Når du handler med ByJulie accepterer du, at en endelig købsaftale først indgås, når en medarbejder har behandlet din ordre. ByJulie har derfor al ret til at annullere eller afvise en ordre, såfremt en vare er angivet med forkert pris, varen er udsolgt eller lignende.

Priser
Alle priser er inkl. 25% moms og andre udgifter. Priserne er dagspriser.

Gavekort:
ByJulie tilbyder også køb af gavekort. Angiv blot det beløb, du ønsker gavekortet på, og tilføj det til kurven. Gavekortet puttes i en fin æske og er gyldigt 2 år frem.